• صفحه اصلی
  • سایت دانشگاه
  • اخبار دانشگاه

دانشگاه فردوسی مشهد | Ferdowsi University of Mashhad

  • صفحه اصلی
  • لیست مقالات استادان
  • جستجو های اخیر
  • بیشترین جستجو
  • تماس با ما

بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

کلمات کلیدی: نعناع فلفلی


موارد یافت شده: 4

1 - تاثیر نانو اکسید تیتانیوم، کمپوست زباله شهری و هیومیک اسید بر خصوصیات رشدی و عملکرد نعناع فلفلی(Mentha piperita L.) (چکیده)
2 - بررسی تأثیر عصاره الکلی نعناع فلفلی بر آنزیم های کبدی جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلرید کربن تحت استرس گرمایی (چکیده)
3 - بررسی تأثیر عصاره الکلی نعناع فلفلی بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلرید کربن تحت استرس گرمایی (چکیده)
4 - تاثیر اسانس نعناع فلفلی و کربوهیدراتهای غیر الیافی بر فراسنجه های تولید گاز شولوخه در شرایط برن تنی (in vitro) (چکیده)

30 جستجوی اخیر

  • نعناع فلفلی
  • ارزیابی عملکرد
  • عملکرد
  • sara zerang nasrabad
  • بلده نور
  • green supply chain
  • supply chain
  • olive
  • مهندسی شیمى
  • ویژگی های کمیته حسابرسی و حق
  • ریحانه احمدی
  • علوم تربیتی
  • سرگلزائی
  • سکونتگاه
  • موسیر
  • مسکونی
  • مسکن
  • صورتهای مالی
  • کیفیت اطلاعات حسابداری
  • اطلاعات حسابداری
  • مجتبی ممرآبادی
  • فرهاد شکوهی فر
  • farhad shokouhifar
  • فرهاد شکوهی فر
  • فرهاد شکوهی فر
  • شکوهی فر
  • شکست سد
  • promoter
  • فرهاد شکوهی فر
  • فهیمه شریعتی

پیوندها

  • صفحه اصلی
  • مرور بر اساس سال
  • تماس با ما
  • مقالات استادان
  • نقشه سایت

لینک های پیشنهادی

  • صفحه اصلی
  • سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
  • سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
  • بانک مقالات و همایشهای دانشگاه فردوسی مشهد
  • سایت خبری مرکز دانلود دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگاه فردوسی مشهد | Ferdowsi University of Mashhad
  • ايران، مشهد، ميدان آزادی، دانشگاه فردوسی مشهد
  • تلفن:38803000 051
  • كدپستي: 9177948974
  • پست الکترونیک: webmaster@um(dot)ac(dot)ir

© تمامی حقوق برای این سایت محفوظ است.

مقالات دانشگاهی|مقالات اساتید دانشگاه